Frakt 29kr Fri frakt över 299kr Snabba leveranser

Produkter

Om Playbox

Om oss

Playbox grundades 1995 och är ett småländskt företag med huvudkontor, lager och egen tillverkning i Älmhult. Vi har också kontor i Stockholm och ett helägt dotterbolag i Kina. På Playbox är vi idag 28 anställda i Sverige och fyra anställda i Kina. 

Vi säljer all sorts pyssel för alla åldrar och kunskapsnivåer. Våra produkter säljs i över 30 länder, där våra största marknader är Sverige och Tyskland.

Vår vision

Vårt ledord är “mycket för pengarna”. Våra kunder ska känna att de får produkter av bra kvalité och innehåll för ett bra pris när de handlar av oss. Vårt sortiment ska väcka lusten att pyssla, leka och lära i alla åldrar och gärna tillsammans över generationsgränser.

Vi på Playbox är öppna för förändringar och utmaningar ser vi som möjligheter. Vi vågar ta ansvar för våra produkter och se till så att de tillverkas så miljövänligt det går. Det gör att vi bidrar till en bättre och mer hållbar miljö.

Vårt sortiment

Playbox sortiment ska väcka lusten att pyssla och utvecklas. Vi har ett brett sortiment av produkter för pyssel. Vår storsäljare är rörpärlor som tillverkas i Sverige. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och bredda vårt sortiment av miljövänliga produkter.

Våra kunder ska aldrig behöva oroa sig för gifter. Vi tar ansvar för att produkterna är tillverkade på bästa sätt och håller en hög kvalitet. Alla Playbox produkter uppfyller EUs standard för leksaker och relevanta skolprodukter lever dessutom upp till kraven för en giftfri förskola. Vi tänker även på miljön och utsläppen i produktionen och transporterna av våra produkter. Du kan läsa mer om vårt miljöarbete här.

Våra produkter säljs både i storpack till skoldistributörer och i mindre förpackningar till återförsäljare. Det kommer snart även finnas möjlighet att handla direkt av oss via vår e-handel.